Saturday, October 30, 2010

My MuM BeRPerSaN

assalamuailaikum semua   :)
korang sihat.hehehe
entry ak kali nie dok bercerita tntg pesanan ma ak

MA AK BERPESAN
ma kater hidup kena berdikari. jangan bergantung  pada orang
kalu kiter bergantung pada seseorg itu lg ssh esok-esok harinyer
syukur ak lafazkan. sepanjang ak dok belaja dkat kolej, xpnah lg lar setakat nie ak mintak duet nga ma n ayah. syukur sgt- sgt. mlah berasa gembira. duet yg ak kumpul tolak nga makn lg, beli baju lg. dpat gak ak beli n buat yg ak nak. saper yg tak sker biler duet yg d kumpul sendri kan. cuma kna berjimat ckit tapi kadang-kdang tu time nak mkn byak mmg hbis byak r duet tapi berbaloi gak kan sb nk mkn kn. 
hari tu ak beli kamera sony colour hijau pucuk pisang. rma gak r puji. ad yg jelouse kater eleh org berjimat mmg lar boleh beli. berjimat sgat ker ak. tak!! simpan jer 100 sebulan takkan xboleh. belajar menyimpan tentu bolehnyer kan. ckit-ckit lmanyer jd bukit.hahaha
MA AK BERPESAN
 dgr pesan ma nie. dgr aper yg ma nk ckap tapi ak wat don't know jer. kdang- kdang ak nyesal gak tak dgr ckap.huhuhu. T______T. ma!!! sori..
MA AK BERPESAN
 sayangi lah org di sekeliling kamu terutama kamu pnyer parents tau, biler diorg dah takde baru kamu merasa, masa tu kamu dah tokleh nyesal.
MA AK BERPESAN
masa muda nie la kamu kena belajar bersungguh-sungguh. jgn jd mcm ma. dah tua baru terhengeh-hengeh. tapi ak tabik nga ma ak.   ~_____~.
MA AK BERPESAN
 kalu nk buat baek nga org len biar la berpada-pada. kenang lah budi org yg buat baek nga kiter.
ucap lar thank pom xper
MA AK BERPESAN
 jgn lar kamu mementingkan diri kamu sebaliknyer kamu tlg lar ingat kan adik-adik kamu tntg pelajaran di kala mereka ngah syok bermain

ak sayang ma ak sebab dia adalh satu bagi ak.  kelemahan dlm diri ma ak adalh ma ak. ma!!! terima kasih buat semua itu. terima kasih buat segalanyer. terima ksih ma kerana memahami diri ku, melahirkan ak,menyuapkan makanan kedalm mulutku ketika ak tidak mengerti untuk menyuap makanan sendiri. terima kasih ma kerana mengegarkan rumah ketika memberi nasihat kepada diriku.
terima kasih ma


thanx reading my entry   T_____T

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget