Thursday, November 25, 2010

windu KlInIk KeShAtAn Pc

salam salam dan salam  3x
kali nie entry nk cter psal kkpc (klinik kesihatan pengkaln chepa)
kemarin khamis adalah last tuntuk kiteorg dok kat kkpc..emmhh cedih lar..
rser mcm xpcyer jer.. tut ttut dah nk abes pom..tut tut last sem4 dah nk abes..
tut tut thun dpan pkai bib mrah lak.. tut tut thun dah nk abes lar.. T__T..
pah nie xthu kna posting kat aner... ayak!!
jam kul 12 last tghari kemarin last untuk kiteorg berkerja.
walupom sedikit mlah kemarin tapi ttp berusaha merajin kan dri sndri untuk wat kijer..
sb pah nie tak p dah kkpc... rindunyer nk p jlan2..
rindu!! rindu!! sumpah mmg rindu..
lpah balik nti kna wat attachment dkat kg.. ayak kna wak balik uniform lak plak... mlahnyer..
so group kiteorg plih nk buat dkat umah org tua..msti kna byak story yg kan dgr dr diorg..
hahahah psang 4 telinga la plak.. tipu!! tipu!! sguh kna tipu... T__T

so 28/10/10 dah kan start smpai lar hr khmis juz pg jer kijer dan ptg lak leh rehat
xpom p lepak kat aner2.. ayk!! jnji buleh lepak.


kiteorg kalu bab gmbar confrim satu paler.. sb kononyer bajet comey2 belaker..hahaa
arhh puji dri sndri lar sb xda org nk puji kiter kan kan kwan..
2 hari sblum last maknerrnyer hari rabu lar.
akak JM ajak ak nga emy p teman die dkat klinik desa sambok..
sblum smpai kat saner.. akak tu belanja kiteorg mkn.. mkan lg.
so dia suh decide nk aper.. so plih ar nsi kerabu cmpur nga yam goreng.. emm yummy
smpai kat saner. alamak sesak ( xthu jlan... bhaser besut plus kelantan)..
so terrpakser lar berusaha untuk bertayer kalu tak sesat jlan so mkin sesak la kau..
tut tut jmpa gak.. biler smpa jer nmpak seram jer klinik desa tu..
dhsyat lak.. pgarnyer nmpak buruk dan ad yg dah berlubang2 sb manusia nk cari jln shortcut kot..
seram beb... confrim kalu ak dok sorg... xd lg ak lari dah.
tu lar pengalaman berkerja d klinik desa yg agar menyeramkan...
sb terpkser p sbnyer 2 org akak JM  yg kijer kat klinik desa tu cti dan sorg lagi p kursus

...........................................................................................................................................................

 tu bukan kanak @ bayi yg real juz patung ok. nie time kitorg wat pktise. xleh gna bby yg betol mser maen tkot hancur sb kiteorg nurse mmg gnas..hahaha. ganas yg baek ok... kami berada dlm blik mesyuarat dkat blik xray. so tmpat nie best sbnyer ad econ..ahahahah. tmpat nie bhaya sn nie kwasan metadon ( penagih dadah).. so kna jga-jga setiap mser aspecially brang2 berharga..

 tengok tengok kami boleh jadi 2 dlm satu.. misi masak nga misi jg org sakit..hhahaha..
mser tu xtiviti memasak untuk wat demostrasi masakan bg bby.. nk kasi bby mkn lar spya bby dpat khasiatnyer,,ahahhaha.. sekarg nie benda tu dah jd kenangan.. nsib baek dah snap picture byak sb lpah nie tak buat dah.. tentu windu semua tu.. windu nk masak biar pom ala-ala simpler jer. windu nk kijer nga geng2 dan windu nk bergurau nga mereka walopom ak bukanyer pelawak yg bagus..


hari rabu last untuk wat jamuan.. jamuan perpisahan. mser tu sedih cmpur nga prasaan gembira.
sedihnyer biler kiteorg last dok stu. last untuk maen nga kanak2. last untuk bergurau nga aka2 JM.
last untuk lepak2. last untuk mkn piza dkat pc. last untuk lepak dkat pasar dkat belakag klinik.
last p pengkalan kubur. last p jlan umah org tua. last p umah kanak2 special. last untuk semuanyer.
perkara paling gembira biler PHN kat situ sebenarnyer baek. dia tak suker kiteorg pggil PHN. juz pgil staff nurse jer. baru ku thu dia mmg baek wopom ad usar2 mengatakan dia mmg tak suker student.



itulah kumpulan kami. 11 org. sorg takder sb sorg tlg snap kiteorg punyer pic..ahaha.
dari kanan.. mirah. nani. nad atiq.emiy(kurg nmpak kamo). sue.irah.amirah. ak dan tak lpa kat mimi
main.. kau sorg jer xda... xper lar..gmbar kau penuh dlm laptop ak..ahahaa



p/s satu hari kite akn windu semunyer.. T___T.
zman belajar (student) nga pengalaman berkerja jauh beza

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget