Monday, December 27, 2010

hari nie nak update blog pasal kemarahan

assalamuailakum!! ( sopan betol budak nie. hehehe   -_-)

entry kali nie nak citer pasal kemarahan dalam diri. bukan salah kwan2 dan bukan jugak salah diri sendiri.
nak thu apa kisahnyer. adanyerpatut kiteorg kna p klej awal. apa slah kiteorg. kiteorg tak bunuh lg org.hahaha
jhat punyer mulut.. makner taknyer , dah 26 kna p dah klej, dah tu kna msok sblum kul 7  ( tapi kiteorg masuk kul 9.45) . 27 pulak kena masuk kelas. present attachment pasal kna wak hari tu mser cti sem.  habis kelas dlm kul 2.30 dan rhat setengah jam. rasa mcm org kebuluran  mser tu. ( kroookkkk~ perut aku berbunyi).. tup2 klas takda sampa hari khmis. ari ahad start balik. nak mtak blik tapi tak bagi. arrrhhhh. coz sepanjang takde wak aper2 juz lepak-lepak nga member. popet popet popet entah aper- aper.. bye- bye the story.


so sekarang, mata sekarang ini asyik mengadap laptop 24 jam. harap- harap tak rosak mata.hehehe.
kalu keluar gerenti duet habis ( nanti tak sempat nak  bayar duet buku ).huhuhuhu.  di pendekan cerita, baek juz duduk kat kolej, lagipom asyik hujan jer. semalam lagi sedap, sejuk beb. selimut likut semalaman. rasa macam malah jer nak bangun. hehehe. 

kalu nak ikut kan hati rasa nak balik jer. nak balik sebab nak jumpa daniel.  tetiba rindu nak jumpa die. nak main- main dan nak suka - suka dengan daniel. aishh makin rindu lar pulak. lesen pom dah ada , kiranya otway dah boleh bawak tapi diri sendiri belum yakin. gua tak sanggup lagi. rindu rumah dan rindu segalanya. ( rindu katil ku yang empuk ) hahaha.

alhamdulilah rezeki kami sekeluarga di murah kan, tahun nie, my mummy dapat tender bahagian kantin. rezeki ma menjahit pom dah semakin maju, sekarang hidup kami senang lebih sedikit berbanding zaman dulu. kami bersyukur banyak - banyak. rezeki jangan di tolak yea. so sepanjang cuti sem hari tu, banyak benda yang kena buat, kemas kantin cikit, masak serba sedikit walaupom tak pandai sangat, nasib baek ada kak yang tolong.hehehe. thanz akak. cayang kamu.

maser kat rumah. ada lar jugak try buat popia. beli barang- barang yang di perlukan then try buat. yes berjaya. kali pertama buat memang tak menjadi. lipat situ lipat sini tak menjadi gak. last- last percubaan yang kedua menjadi gak. bangga dengan diri sendiri. my mum dan dad puji hehehe. abes family aku makan yang 50 batang yang aku buat hasil pertolongan adik perempuan aku yang bongsu. bangga di sendiri sebab buat reka sendiri.hahaha. thank reading my entry

p/s entry berbaur dengan perasan sedih campur dengan gembira.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget