Friday, October 14, 2011

worry

Assalamuailaikum..
surry la guys. lama dah tak update blog. buzy kan tapi tak buzy pom.hahaha. time o9 tak buka pom kite punyer blog sebabnyer ak dah menjadi semakin malas. dulu pandai la kau ndop nasihat kat ore laen suh updatte blog tapi kau hampeh! hahaha. bukan per. sekarang nie mood nak exam bukan mood nak update blog. tunggu la time ak der maser ader perasan rajin insyaallah ter-update la jugak blog ak. tak der per pom nak update. kali nie ter- update sebab blog pom berhabuk macam sarang tikus. betol ekpom kan. wekkk. pengotor. 
sekarang hampir tiap-tiap manusia dan berubah. berubah nie banyak cara samada cara baek punyer atau sebaliknyer. per- hal kau bincang pasal tajuk berubah lak padahal kau punyer tajuk laen. WORRY laa konon. tajuk yg diatas tak der kena mengena pom. sajer- sajer kiter tulis...OK BYE

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget