Tuesday, December 28, 2010

attachment di pusat warga tua

assalamualiakum................ peace.... pagi-pagi

attachment pilihan se group dalam 6 orang decide nak pilih attachment dekat kampung jer. lagi senang dan hati pom senang.lalalalalalala. kami di beri pilihan untuk memilih tempat iaitu klinik kesihatan, pusat warga tua, kanak- kanak istimewa.  kebanyakan geng-geng kiteorang pilih  klinik sebagai tempat mereka untuk membuat attachment.

kononyer tengah baca buku padahal memang bACA buku pom. hAhAhA

lagipom tak banyak aktiviti yang dibuat, banyak lepak dan borak. kalu ada kerja pom tak banyak sangat, juz tolong apa yang patut jer

model buku world of the year. hahaha

so aktiviti kureng jadi kami sedikit kebosanan. tak pengalaman juz banyak jumpa dengan sepupu sedara dekat sana. maklum lah memang rumah pom kawasan dekat situ. kami juz membonceng motosikal dan mengambil masa setengah jam itupom jika moto yang dibawak dengan kelajuan 30.. tettt.. hahahaha. mane boleh bawak laju, sejuk beb. dah hujan hari tu. memang sejuk giler. lagi- lagi biler berhenti kat trafic light. mesti orang tengok pelik. sebab apa sebab kiteorang berbaju serba puteh. bukan bidadari yea.hahaha.

ok lah. attachment yang di buat juz 5 hari jer. tak banyak banyak dapat. hari tu jer best sebab dapat tengok fisioterapi. memang best.
p/s thank reading my entry

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget