Thursday, December 30, 2010

photoshoot with shasril maizan

                                           assalamualaikum.. sopan- sopan..........
taklah photoshoot juz gurau- gurau sebab kamera dah di tangan, paer lagi snap pic banyak- banyak  buat menyemak blog jer.hahahaha. kali nie snap picture dengan shasril.. (emmmm :) dekat pantai irama bancok. pantai pom ok. angin pom sesangat ok. bukan angin bom tau, nie angin bayu laut. sedap mata memandang. tak banyak wak benda, juz lepak- lepak. kalu korang nak kenal tempat nie cari jer papan tanda yang dok tulis PANTAI IRAMA.. pantu tulis pulak SELAMAT DATANG.confirm korang nak pi.hehehehe.
yea  lar kot


termenung sekejap mencari idea yG tersembunyi.. cewahhh !!!



hehhehe.. suker- suker sB ada orang ambik gambar



muka sedikit temban dan sekarang otway nak kruskan pipi.hahahha



tudung tak menjadi sebab........... angin..hhehehe



update blog kali nie pendek jer sebab tangan pom dah malah nak menaip.otak nier banyak idea cumer tangan jer jadi malah nak menaip. aishh gtu plok. sampa biler lar nak jadi lagu nie. nak tahu sedikit citer. mase kuar hari tu, hujan lar jugak. tak lebat sangat. pahtu singgah jap oasis nak cari selipar, benda nie dah jadi last minute sebab selipar yang aku pakai basah, tak sedap plak nk pakai. plih jer hok maner berkenan di hati sampa orang tu kate.. PINK lagi. takde colour len dah ker.hahaha. malu gue maser tu. memang aku nie minah pink lar kot.

p/s hapie holiday with someone  :)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget