Friday, January 21, 2011

Biler student nurse will be staff nurse ^ ^

aSsLamualikum kawan- kawan ..
raser dah lmaer tak update blog. macam mlah jer nak update kan kan. maner tak yer. sekarang nie ngah sibuk nga asgment yang tak putus- putus. tak sempat rase nak rilex. sibok lagi nak buat propasal pasal dinner nanti. fuh!! pnat bro. nie lar tugas yang perlu buat biler dah pegang jawatan hok wajid benda kena buat.

Biler baca jer tajuk atah tentu kiter tahu dah kan. hari tu p snap pic. so biro kami iaitu biro fotografi yang wajid! buat tugas nie. hari tu kan snap pic pasport 2 x seorang. satu pakai biP merah dah satu lagi pakai line biru. biler pakai jer line biru atah kepala. tibe- tibe satu tanggungjawad yang perlu di pikul satu hari nanti. rase macam dah nak jadi staff nurse. takut rasernyer. makner taknyer, tanggungjawad yang agak besar. .. takut. tapi aper yang patut, kiter kena yakin dan tak putus asa. kater kawan- kawan, patient nie macam- macam karenah. jadi sabar. sebab tu adalah dugaan yang perlu kiter tempuh. insyaallah..



student nurse will be staff nurse.. amin


student third year yang sedikit nakal..hehehe ^ ^

bye......
p/s terima kasih kawan- kawan yang sudi beri semangat kepada ku..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget