Wednesday, January 12, 2011

bercakap tentang colour pink

salam salam buat pembaca blog ^ ^
sekarang kiter punyer topik dalam blog nak citer pasal warna pink. pelik tapi memang benar, naper sesetengah girls tak suker colour pink, yang nie satu kemuskilan tak dapat di nafikan. kater sesetengah dari mereka, ahh tak suker r clour tu, buruk sangat, nampak sangat keperempunan. jawapan yang sangat pelik. dah memang kau perempuan takkan kau orang laki lak.. sedikit pelik kan. tapi bagi perempuan yang suker colour pink. nampak ayu, comey , ceria dan aper- aper lah. ^ ^. 

cuber kiter tengok betul- betul pada colour pink. cantik kan. kebanyakkan aku punyer koleksi semuanyer pink termasuk tabung syiling mickey ku. nak kater warna kesukaan, tak la jugak. mungkin warna suker- suker jer. ^ ^ . setakat nie tak de lagi selendang yang warna pink. naper erk, mungkin sangat menyerlah biler di pakai kot. hahahaa. kadang- kadang malu gak nak menery. wakakaka. so tak heran lah naper sesetengah perempuan tu tak suker sangat colour pink kan. kalu perempuan tu suker colour purple, kat cini kiter dah tahu kan yang perempuan seorang yang keras kepala sedikit. betul tak. orang kater sedikit ego . ^ ^

Merah jambu atau merah muda ialah warna hasil gabungan antara warna merah dan putih. Merah jambu sering dikaitkan dengan kewanitaan. ^ ^



koleksi warna pink juga di hambarkan atah katil yang begitu empuk termasuk kitty aku pom. mesti warna pink gak. naper eh!! heran la jugak. naper la noraini mahadi suker sangat colour pink. eh tak lah. aku suker - suker jer nga colour tu. nampak fanatic kan... ^ ^

p/s colour pink..... cute lagu tu ^ ^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget