Tuesday, January 11, 2011

photoshoot be myself jer ^,^

assalamuailakum.......

just simpler i want to write becoz nothing i can share with u all...hahaha
tengok- tengok ayat orang puteh pom dah tugang lagang. kiter tak fasif sangat bab orang puteh. biler orang tayer kau dapat berapa dalam spm.. aku jawab ada lar. tak suker nunjuk- nunjuk.hahahaha... sweet
mse hujung minggu kiteorang yang tidak di benarkan balik banyak abis masa bersama.. tak bersama tau. kadang- kadang tu banyak masa nga tido, tu jer kijer yang reti buat, nak masak pom takde dapur. aissh.. hidup kena selamat tau,. so hujung minggu kali nie. we have spend time together to do make up, try menery bju.. dan macam- macam. sebab muka hari tu mcm seposen jer, asyik memerap dalam bilik coz juz lepak bilik study n do something yang tak memboringakan.hahaha. let's tejah ok  ^ ^





ini salah satu gambar yang telah di snap kemudian di cincang dan di halus untuk menjadi macam nie

tiada perasa atau warna tiruan malah kagi halal. waduh.. wakakakaka
sekian makacih!!!!!

aper yang korang pikir biler time hujan korang terpaksa memerap jer dalam bilik. pikir giler satu kepla. wakakaka. aper yang bagus biler badan dah naik bulu. opppss merangkap atah katil, ambik earphone then sumbat rapat- rapat, kasi sedikit bunyi lagi, then tarik selimut, then bismillah. aku tido dulu. lingkup beb. sedap, hujan memanjang. tak payah mandi sebab rasa dah madi. gue mandi tau.. ok. kiter nk out la nie, setakat nie i punyer entry, panjang pendek, tu i punyer pasal. bye2

p/s thank reading my entry


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget