Wednesday, March 9, 2011

holiday di kampung

salam semua para- para blogger.
hari nie ak nk update pasal cuti ak kat umah. so fun and something i don't have enough time to take care myself.
seriously ok i not lying.hahaha. wow!! ok2. berbalik pada cuti mix sem ak yg juz seminggu jer. pejam celik kejap jer raser cuti nie. kalu ble nak lbih lg sebab aper sebab lpas nie kna hdap buku lak. wuaaaa.. exam bro. taknak !!. ^^. ok- ok and ok. dalam cuti seminngu nie. i spent my time to help my mother at canteen sekolah rendah kerandang yang agak kejauhan dari rumah ak. bangun seawal yang bleh then bersiap untuk tolong ma dkat kantin. xpenat sangat tapi memamg best sangat layan budak- budak yang ,acam karenah. sangat suker broo.. tapi no picture nk ltak sb lupa nk  bwak. picture tu ad dlam kamera mlah nk msuk. ishh!! asyik mlas jer. nasib baek makan kau rajin,^^. balik dari cuti i nak p timbang lar. agak- agak naek tak sekilo guni beras,,hhahaa. maner taknyer. macam- macam makan ader kat kantin. sob2 jgan lpas kan peluang yang ader.hheheehe. tapi yang ak nk marah tau. cikgu- cikgu kat sekolah tu cerewet sangat. xsuker lar orang macam tu. macam diorang keritik. ok2 ak tahu sb dalam benda- benda yang kiter buat tak semua perfect.

mmg best sangat- sangat tapi yang paling sakit paler time budak nie kuar rehat. mak oii. hanya tuhan yang tahu. pening gue. maser tu tak pikir aper dah juz layan budak- budak sekolah.^^. tapi kan ada gak budak- budak sekolah bagi duet tak ckup.hehehe. ada gak yang bagi duet lebih. naseb baek kiter nie baek tau.hehehe. memag baek sangat lar.
so juz little story that i can make today. so lenguh and so tired. have wonderful time. see later. bye..



p/s omeynyer kak fatin liyana ^^

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget