Friday, March 25, 2011

hujung minggu..

hey everybody... haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... sihat xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.....hahahaha
ah tajuk entry kali nie adalah tajuk hujung minggu tet tetttttttttttttt.. aku sambung yea... hujung minggu yang di nanti kan selepas habis exam. dah lamer tak kuar bersama- sama geng kite tau. lepas cuti mix sem seminggu then terkepo- kepo nak baca buku. kalu hari cuti pom still ngadap buku. buku buku buku. ahhh depression. tak nak tak nak nati jadi pysco.hahahaha.


xd mata dah terbuka jam kul 7 pagi pastu tak boleh tido balik sebab sebelum ajar diri bangun awal kalu tak ngatuk. uwaaahhh.. huduhyer anak dara menguat gitu.hehehehe. bosan lar macam nie kalu mata tak ngatuk. so decided lar nak o9. uhh awal aku o9.hahaha. WF kat kolej laju so ak juz gna WF kolej jer, orang kater nak save bjet.hahaha.  kul 10 pg then siap2 nak kuar. aku terjeguk2. nak kuat tak nie (tayer dlam ati) sebab maser tu ujan. alaaaa tak best lar mcma nie.. lpas setgah gtu. ujung dah serik. uhh suker sangat...horray



jalan- jalan punyer jalan dah sampa tempat kami nak pi. alaaa kejap jer. tak payah nak sewa keta. lagipom dapat pendah gak kalu jalan. exercise kan.hahaaha. mak oiii hanya tuhan yang tahu. lenguh mak oiii.hehehe.
seblum wak per2 jo kiter g makan. lapornyer. ^^. so we have decided nak makan kat maner yea .. makan kat tempat best lah.hehehe. aku juz pesan lizzing kuew teow black paper, ayu lak order mee lizzing tapi bukan black paper dan da plak order masakan thai... boleh lar... janji perut tak kosong sebab kiter nak jalan sepanjang hari. woowwww...



i order lizzing~ black paper.. yummy sedap.. lepas abis melatak. kiter pom p jalan2 merata tempat. sangat fun. kami singgah kedai tepon so banyak eksoseri yang comey gtu.  kawan kiter pom beli, kiter? tak beli  lar.. lari bajet nanti.hehehehe


kami singgah jap dekat kedai butik sun nak beli yang di hajati.. horayyy dah beli pom... dok sabor nak pakai... tettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. aku suker jenis kainan yang ada dekat butik. cantik dan sedap di pakai. janji boleh pakai.hehehehe



cuber teka.. cak... secret...hehehehehehe



 lepas shopping sakan.. hehehehe. alaAaa benda yang yang nak kan.hehehehe. tapi aku tak shopping banyak pom juz beli benda yang raser2 sangat penting...hehehehe. i' juz budak biasa ok.. tapi seronok jugak kan shopping nga kawan- kawan , gelak sama- sama dan senyum sama- sama.hehehehe



hahahaha. penat sangat. sangat penat. jalan punyer jalan dah tak sedar dah petang. petang tu dah janji nga geng- geng lain nak smbut besdy somebody.hehehee. tak boleh nie.. kena cepat balik then cont jalan2 lagi.................................tetttt. so memang hari ini di kater memang jalan. bye2....
p/s thank reading my entry



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget