Monday, May 23, 2011

entry terima kasih buat.............

Assalamuailakum  ^^


wow!! suspen jer bunyi tajuk entry kiter.huhu. lamer giler aku tak update blog  buzy memanjang. banyak benda dalam otak yang kena pikir. banyak masalah yang perlu di selesaikan. aduissh macam laa masalah tu boleh di selesaikan dengan cepat. kalu lah masalah tu boleh selesai macam kiter makan nasi ker. best gak kan. otak pom tak mereng macam orang psy. bla bla bla...... banyak betul kau meleter.. kuaaawwwa.. hahahaha.
ok entry nie aku nak ucap terima kasih buat someone. orangnyer best.. sebest orangnyer ok.
aku nak ucapkan entry terima kasih buat QHAIRANI KHATINI sebab banyak tolong aku. begini citernyer bermulaa...hari tu juz suker- suker nga member2 sambil berphotoshoot sebab nak lepas stress.. exam poom dah abes tapi result yang pasti menanti. woow!! tak lalu deng nak makan..* buat muka seposen*. tampar nak. terima kasih la jugak kat edast sebab sponsor baju and cardigan. cantik sangat. nak kater sponsor tak jugak. kira hadiah kot. hehehe. aper pom thank sangat.


 me and Qhairani khatini

photoshoot


pic edit~ noraini mahadi


thank a lot of to kak edast sebab sponsor cardigan.. omey2 ^^

















NM ( noraini mahadi)~ ummmh sabar menanti benda yang tak pasti. * tampar nak*.ok abaikan model yang tak berbayar. yang nie just suker suki. tak der kaitan ngan saper2 tow . saper yang dengki buleh blah. blah jauh2 ..hahaha * gurau jer*
thank again to qhairani khatini and  kak edast

2 comments:

There was an error in this gadget